Workshop – From Zero to the Stage –

Heb altijd al willen samen spelen met andere muzikanten? Leren samen spelen in een band en naar  een optreden toe werken? Met deze cursus kun je makkelijk meedoen of aansluiten. Door de enthousiaste, intensieve en kwalitatieve begeleiding leer je in no time een set liedjes die je op het podium met trots kunt laten zien en horen. Let op, je mag zelf een song aandragen die je met de band gaat spelen.

Denk je dat je nog niet genoeg skillz of ervaring hebt,  dan zal het je verrassen dat je in deze snelcursus toch een paar nummers kunt spelen en er al spelend achter komt hoe verrassend snel je iets kunt leren.

Heb je weinig tot geen ervaring? Geen enkel probleem! De 3x-cursus is dan heel geschikt om ervaring op te doen . Heb je al enigszins niveau dan is het leuker om je voor de 8-weekse cursus in te schrijven en te werken naar een optreden toe.

De lessen worden in MusicLab gegeven door de ervaren drummer en docent David Barker.

De lessen worden gegeven op zaterdag of zondag. Er zijn twee 2 cursussen die je kunt volgen. Een kennismakingscursus van 3 lessen voor beginnende muzikanten en voor muzikanten met wat ervaring de cursus “From Zero To The Stage” van 8 lessen met een afsluitend concert op een podium in Den Haag.

datum start 8x: 13mei 15 uur, vervolgens 21 mei, 28 mei, 4 juni, 11 juni, 18 juni, 25 juni en 2 juli.

kosten: €189, voor 8 x 2uur

datum start 3x: 13mei 13 uur, vervolgens 21 mei en 28 mei.

kosten: €80, voor 3 x 2uur

Het leven is te kort om het niet te doen dus SHRIJF JE NU IN!
aanmelden door een e-mail te sturen naar info@musiclabdenhaag.nl bellen voor meer informatie kan ook naar Geert-Jan Bol  0634030435 of David Barker 0618922281