Over Musiclab

De oefenruimten

MusicLab heeft 4 oefenruimtes voor die verhuurd worden per dagdeel, en 5 oefenruimtes die vast te huur zijn. In de ruimtes voor de losse verhuur staat een backline die met name is afgestemd op pop en jazz. De ruimtes zijn respectievelijk 28, 15, 24 en 35 vierkante meter groot.

Om iedereen maximaalcomfort te bieden is de maximale geluidsdruk die je binnen de oefenruimte mag produceren 100 dB. Op sommige dagdelen mag er meer geluid geproduceerd worden, informeer naar welke dagdelen.

Geschiedenis

In 2009 is MusicLab Den Haag gestart op de huidige locatie. Daarvoor was MusicLab in Delft gevestigd. Veel bands en muzikanten hebben in de loop van de tijd geoefend in ML. Amateurbands komen vaak op een vaste avond repeteren. Professionele artiesten komen meestal één of twee keer langs om een optreden of CD-opname voor te bereiden. Wie er in de loop van de tijd zijn geweest? Mala Vita, Tom Browne, Trijntje Oosterhuis, Frank McComb, Sabrina Starke, Michael Simon, Jamal Thomas, Secret Rendevous, Ramon Valle, Maluku Allstars, Ilja Alexander, Ronald Snijder,s Amina Figarova, Ambon Jazz Plus, Sharon Doorson, Rob van de Wouw, Landmark 105, Urban Daughter, Forever Saturday, The Hague Idiots, Ray Klaassen, Belles of Youth, Teus Nobel, Robin Brock, Rik Mol, Wojciech Justyna, Nederlands Jeugd Jazz Orkest o.l.v. Eric Vloeimans, en ik vergeet er vast een hoop.

Foto’s