Heb je een bandcoach nodig?

Het kan handig zijn om wat tips te krijgen, of inzicht in hoe bepaalde instrumenten elkaar beter aanvullen. Je kent het wel, je had er een mooie voorstelling bij hoe dit nummer zou klinken maar het loopt niet. Een bandcoach kan je een enorm stuk vooruit helpen omdat hij/zij met kleine of grote aanwijzingen jullie band enorm vooruit kan helpen. Hieronder heb ik een paar bandcoaches gezet. Neem contact met ze op en vraag naar hun aanpak, beschikbaarheid en prijs.

Nikkie Freeke (Den Haag) nikkiefreeke@gmail.com nikkiefreeke.nl

Salle de Jonge (Rotterdam), Drummer/Toetsenist (oa Sabrina Starke, Shirma Rouse), Producer/Composer (oa nieuwe album Sabrina Starke), Vooral affiniteit met Jazz/Funk/Soul/Indie/Americana, www.salomonmusic.com en   facebook.com/salomonmusic

Zappostar Jones (Den Haag), coacht beginnende reggaebands op Facebook

Rick Rietveld (Schiedam) Tel. 0681508690 snoekiejoekie@gmail.com

Arno Duijndam (Den Haag), bandcoach voor pop en rock met een speciale focus op lead-zang en meerstemmige zang. duijndam@kabelfoon.nl

Annette de Wilde (Ter Hijde), kan helpen bij de zang, het uitzoeken van goede twee-, of driestemmige koortjes e.d. en verder de algemene balans van de band wat betreft timing, dynamiek e.d., www.zangschoolannette.nl info@zangschoolannette.nl

Peter Nelissen, doet ook bandmanagement www.bafmusic.nl

Bas van der Wal (Amsterdam), speelt bij Shirma Rouse, Fresh Cuts, Leslienielsen. Basvanderwal@gmail.com 0614195801